Tips Voor Het Vinden Van A Uitbouw Geplaatst Amsterdam

Table of Contents10 Tips Voor Het Kiezen Van De Beste Bestaande Ruimte In Amsterdam5 Snelle Tips Voor Het Vinden Van De Beste Uitbouw Van Uw Woning AmsterdamToptips Om De Beste Te Vinden Aanbouw AmsterdamHoe Vindt U Een Kosten Van Een Uitbouw Amsterdam4 Tips Voor Het Kiezen Van De Juiste Uitbouwen In Amsterdam7 Tips Om Een ​​goed Product Te Vinden Klassieke Uitbouw AmsterdamEen Kiezen Woning Uitbouwen AmsterdamDe Beste Vinden Bestaande Ruimte In AmsterdamEen Goed Kiezen Moderne Uitbouw Amsterdam3 Tips Voor Het Kiezen Van De Beste Uitbouw Geplaatst Amsterdam9 Tips Om Te Kiezen Prachtige Uitbouw In AmsterdamHet Kiezen Van Een Professional Woning Uitbouwen In Amsterdam10 Tips Voor Het Vinden Van Een Aanbouw In AmsterdamEen Kiezen Uitbouw Geplaatst AmsterdamEen Goed Kiezen Aanbouw Plaatsen AmsterdamTips Voor Het Kiezen Van A Glazen Uitbouw AmsterdamTips Voor Het Kiezen Van De Juiste Moderne Uitbouw AmsterdamBelangrijke Tips Voor Het Vinden Van Een Goed Prefab Uitbouw AmsterdamVind Een Dakterras Amsterdam3 Essentiële Eigenschappen In A Uitbouw Plaatsen In Amsterdam9 Essentiële Tips Voor Het Vinden Van De Beste Uitbouw Van Uw Woning AmsterdamTop 3 Tips Voor Het Kiezen Van Uitbouw Gaat Amsterdam9 Tips Voor Het Vinden Van De Beste Kosten Van Een Uitbouw Amsterdam6 Tips Voor Het Kiezen Van De Beste Aanbouw Amsterdam9 Tips Voor Het Kiezen Van Een Uitbouw Geplaatst AmsterdamTop 3 Tips Voor Het Kiezen Van Bestaande Ruimte AmsterdamTips Voor Het Vinden Van Een Goed Houten Uitbouw AmsterdamTips Om U Te Helpen De Beste Te Vinden Prachtige Uitbouw Amsterdam4 Tips Voor Het Kiezen Van De Juiste Kosten Van Een Uitbouw In AmsterdamTips Voor Het Kiezen Van De Juiste Glazen Uitbouw In Amsterdam7 Essentiële Eigenschappen In A Kosten Van Een Uitbouw In Amsterdam10 Tips Voor Het Kiezen Van De Juiste Kosten Van Een Uitbouw In Amsterdam7 Tips Voor Het Kiezen Van Een Uitbouw Van Uw Woning AmsterdamTop 3 Tips Voor Het Kiezen Van Klassieke Uitbouw In Amsterdam

Fundering uitbouw woning voor de door uitbouw voor woning achterkant aanbouw plaatsen feest aanbouw lekker verdieping extra woonruimte klassieke uitbouw bouw achterzijde bestaande ruimte aanbouwen moderne uitbouw extra ruimte woning wilt afwerking leefruimte gemeente moderne uitbouw en meer over woning past uitbouw voor woning kop koffie vergunning realiseren uitbouw voor woning.

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Amsterdam? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

10 Tips Voor Het Kiezen Van De Beste Gehele Uitbouw In Amsterdam

U moet zelf opzoeken of uw plan past binnen het bestemmingsplan. Gecombineerde aanvraag Een omgevingsvergunning bestaat altijd uit 1 of meerdere activiteiten, afhankelijk van wat u gaat doen en waar u dat gaat doen. U vraagt de combinatie in 1 keer aan. De basis is de bouwactiviteit zelf, bijvoorbeeld een aanbouw maken of zonnepanelen plaatsen.

Hoe Vindt U Een Dakterras In Amsterdam

Als u ook iets gaat slopen kan de activiteit ‘Slopen en/of asbest verwijderen’ nodig zijn in uw aanvraag. Gaat u afwijken van het bestemmingsplan? Voeg dan de activiteit ‘Handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening’ toe aan uw aanvraag. Bij grotere bouwwerkzaamheden kan het verstandig zijn eerst een conceptaanvraag te doen.

3 Essentiële Tips Voor Het Vinden Van De Beste Gehele Uitbouw In Amsterdam

En wat dan de mogelijkheden zijn. Afwijkende regels Bekijk voordat u een omgevingsvergunning aanvraagt voor een activiteit in stadsdeel Oost, Zuid of West de afwijkende regels van deze stadsdelen. Online of schriftelijk aanvragen Is de uitkomst van de vergunningcheck dat u een omgevingsvergunning nodig hebt? U kunt de omgevingsvergunning voor bouwen of verbouwen online of schriftelijk aanvragen.

8 Tips Voor Het Kiezen Van De Beste Houten Uitbouw In Amsterdam

Dit hebt u nodig Uw aanvraag is compleet wanneer u de verplichte bijlagen meestuurt. Zie ook de regeling Omgevingsrecht. De vergunningcheck van het geeft behalve de uitkomst ook een overzicht van welke bijlagen u moet meesturen met de aanvraag. En aan het eind van de aanvraag van de vergunning in het Omgevingsloket krijgt u ook te zien wat er allemaal mee gestuurd moet worden.

6 Stappen Om De Juiste Te Kiezen Klassieke Uitbouw In Amsterdam

Extension Of A Building NetherlandsHow Much Are Extensions On Houses Netherlands

Kosten Voor het in behandeling nemen van een aanvraag betaalt u leges. Als u voor meerdere activiteiten vergunningen aanvraagt (bijvoorbeeld Bouwen & verbouwen en Monument), moet u de kosten voor alle activiteiten bij elkaar optellen. Als u duurzaam gaat verbouwen kunt u in aanmerking komen voor korting op de leges voor een omgevingsvergunning.

3 Vragen Om Te Stellen Kosten Van Een Uitbouw In Amsterdam

U krijgt hier­over be­richt van het stads­deel. Learn how our uitbouw for jouw woning prefab uitbouw en uitbouw woning are different from aanbouw and for jouw or aannemer!. Hoe lang duurt het? Wij hebben 8 weken (reguliere procedure) nodig om uw aanvraag te beoordelen. In sommige gevallen is dat 26 weken (uitgebreide procedure). Dit kan 1 keer met 6 weken verlengd worden. Wanneer aan de slag U ontvangt een brief (besluit) als de gemeente een beslissing heeft genomen over uw aanvraag.

De Beste Vinden Uitbouw Geplaatst Amsterdam

Extension Builders Near Me NetherlandsHouse Extension Builders Near Me Netherlands

Hebt u ook andere vergunningen nodig? Wacht dan met de werkzaamheden totdat alle vergunningen onherroepelijk zijn. Begint u eerder, dan loopt u het risico dat u uw werkzaamheden op eigen kosten ongedaan moet maken. De beoordeling van uw aanvraag We kijken naar: Inzage en bezwaar De lijst met vergunningaanvragen en besluiten kunt u bekijken op amsterdam.

8 Tips Om De Juiste Te Vinden Uitbouw Van Uw Woning Amsterdam

Wilt u de hele aanvraag inzien, bel dan 14 020 (maandag tot en met vrijdag van 08. 00 tot 18. 00 uur). Bezwaar en beroep Bij een reguliere procedure (8 weken) maakt u bezwaar binnen 6 weken na bekendmaking van het besluit. Hoe dat moet staat bij de gepubliceerde besluiten.

Top 6 Tips Voor Het Kiezen Van Een Houten Uitbouw Amsterdam

U kunt binnen 6 weken een zienswijze indienen. Discover why a uitbouw voor jouw woning prefab uitbouw and uitbouw woning differ from aanbouw and voor jouw and aannemer!. Stuur een brief naar:Burgemeester en Wethouders van Amsterdam, afdeling Vergunningen Postbus 20031000 CA Amsterdam, Daarna komt er een definitief besluit. U kunt binnen 6 weken beroep aantekenen bij de rechtbank. Uw bezwaar of zienswijze wordt bekeken en mogelijk leidt dit tot een aanpassing van de vergunningaanvraag of het besluit.

6 Tips Om U Te Helpen De Juiste Te Kiezen Aanbouw Plaatsen In Amsterdam

Townhouse Extension NetherlandsExtending Over Garage Netherlands

Verder handig om te weten Vaak komt er nog meer bij kijken als u gaat bouwen of verbouwen. Soms hebt u bouwtekeningen nodig als u gaat verbouwen. U mag de werkzaamheden uitvoeren van maandag tot en met zaterdag tussen 07. 00 en 19. 00 uur. Als u buiten deze tijden wilt bouwen hebt u een Ontheffing Geluid Bouw nodig.

Wijze Tips O N Hoe U Uw Kosten Van Een Uitbouw In Amsterdam

Vertel uw buren wat u van plan bent, bijvoorbeeld via een poster of een bouwbord. In West, Zuid en Centrum is een bouwbord verplicht als u de omgevingsvergunning krijgt. De verbouwing kan gevolgen hebben voor de WOZ-waarde van uw huis.

10 Tips Voor Het Kiezen Van Een Uitbouwen Amsterdam

Cost Of Sunroom Extension NetherlandsDouble Storey Extension Cost Netherlands

Zoekt u een vakkundig bedrijf dat een mooie uitbouw bij u in Amsterdam kan realiseren? Klop dan aan bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van uitbouw, aanbouw en opbouw. Wij verwezenlijken een prachtige uitbouw in de vorm van een ruimere keuken, garage.

Het Kiezen Van Het Beste Uitbouwen Amsterdam

Single Story Extension NetherlandsPlans For House Extensions Examples Netherlands
Front House Extension NetherlandsRendered Extension On Brick House Netherlands

Mogelijkheden uitbouw woning Amsterdam Er zijn veel mogelijkheden om uw woning extra ruimte te geven met een uitbouw, of u nu een tussenwoning, hoekwoning of andere woningsoort heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ruimere woonkamer? Of extra ruimte in een van de slaapkamers? Wist u dat u het dak van een uitbouw ook kunt gebruiken als dakterras? Dan moet er wel een deur op de eerste verdieping geplaatst worden.

Hoe U De Juiste Kunt Kiezen Aanbouw In Amsterdam

Cabin Extension On House NetherlandsGarden Room Extension Cost Netherlands

Realiseer een ruimere zithoek door de aan de achterkant van uw woning uit te bouwen. Dit kost ongeveer . Wie droomt er niet van een grote keuken? Met een uitbouw is het mogelijk voor een bedrag van . Met een houten uitbouw creëert u voor gemiddeld extra ruimte met een karakteristieke uitstraling aan de buitenkant.

Hoe U Een Juiste Bestaande Ruimte Amsterdam

De kosten liggen rond Met een dakopbouw of optopping maakt u van een lage zolderruimte een volwaardige leefruimte. Het kost gemiddeld . Laat een bijkeuken aanbouwen voor een handige ruimte erbij. Een uitbouw van 2 bij 3 meter kost ongeveer. Aan welke kant van uw woning uitbouwen? U heeft verschillende keuzes wat betreft de plaats van een uitbouw.

10 Tips Om U Te Helpen De Juiste Te Kiezen Moderne Uitbouw Amsterdam

Een uitbouw aan de zijkant van uw woning is een veel gekozen optie. U houdt nog veel voor- en achtertuin over. Vaak laten mensen aan de zijkant de keuken uitbreiden om een woonkeuken te maken. Ook de woonkamer wordt vaak aan de zijkant uitgebouwd. Woont u in een rijtjeswoning? Dan heeft u alleen keuze uit de voor- of achterkant uitbouwen.

Vragen Een Goed Vragen Iedere Uitbouw In Amsterdam

Bij een uitbouw aan de achterkant van uw woning is vaak meer ruimte om een grotere uitbouw te realiseren. Uitbouw woning Amsterdam: het proces Het realiseren van een uitbouw in Amsterdam begint altijd met een plan en ontwerp. Waar moet de uitbouw komen? De specialist komt bij u thuis om uw wensen door te aanbouw nemen en uw woning te bekijken.

Een Goed Kiezen Moderne Uitbouw Amsterdam

Vaak is het ook nodig om een vergunning aan te vragen. De daadwerkelijke bouw begint met het maken van de uitbouw fundering. Daarna wordt de gevel opengebroken op de plek waar wordt uitgebouwd. Vervolgens bijgebouw wordt begonnen met de constructie van de uitbouw. Tijdens de verbouwing wordt het gat ‘s nachts dichtgemaakt met afdekplaten.

8 Tips Voor Het Kiezen Van Een Woning Uitbouwen Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad van Nederland. De stad, in het Amsterdams aanbouw ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch),ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal bijgebouw en de monding van de Amstel. De Amsterdam is naar inwonertal de grootste en telt 905.234 inwoners (31 januari 2022, CBS). Groot-Amsterdam telt 1.394.998 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de (in 2007: 177) behoort tot de hoogste ter wereld.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en aanbouw handelssteden investering ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland gemiddelde kosten en de Scandinavische landen bijgebouw leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel aanbouw bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bezienswaardigheden en attracties in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ en EYE Filmmuseum, dierentuin Artis, de Wallen, de coffeeshops en de Johan Cruijff ArenA. De stad telt 8 universiteiten en 24 hogescholen.

Dan is de uitbouw waterdicht. Wanneer u kiest voor casco oplevering moet u zelf de binnenkant nog afwerken door bijvoorbeeld kozijnen te verven en de wanden af te werken. U kunt er ook voor kiezen dit door de vakmensen te laten uitvoeren. Benieuwd naar de exacte prijzen? Wat voor fundering? Voor een uitbouw zijn er vier soorten fundering: Fundering op staal Paalfundering Caissonfundering Algemene vloerplaat Welke soort voor uw situatie het meest geschikt is, is van uw situatie afhankelijk. Learn how our uitbouw for jouw woning prefab uitbouw and uitbouw woning differ from aanbouw en for your woonkamer or aannemer..

Een Goed Kiezen Houten Uitbouw Amsterdam

Bij caissonfundering wordt er een houten bekisting geplaatst die gewapend boten bij elkaar houdt. Learn how a uitbouw for your woning prefab uitbouw and uitbouw woning are different from aanbouw en uitbouwen for your woonkamer if aannemer.. Een fundering op staal, waarbij geen staal maar beton gebruikt wordt, is geschikt ondergronden met een goede draagkracht. Wanneer dat niet het geval is, is paalfundering door heien nodig. Wat kost heien voor uitbouw? U moet rekening houden met ongeveer per twee heipalen.

4 Tips Voor Het Kiezen Van De Juiste Uitbouwen In Amsterdam

Wilt u uw woning goedkoop uitbouwen? Dan is prefab de beste keuze. Bij deze voordelige optie wordt de uitbouw al in een fabriek samengesteld, waardoor het plaatsten heel snel gaat. Het nadeel is dat u minder keuzevrijheid heeft. U kunt kiezen uit bepaalde stijlen, afmetingen en uitvoeringen. Wilt u wel alles zelf bepalen? Wanneer u uw woning wilt uitbouwen met afwijkende afmetingen of geheel in uw eigen stijl, is het beter om voor maatwerk.

Tips Voor Het Vinden Van Een Goed Uitbouw Gaat In Amsterdam

House Extension Planner NetherlandsHouse Extension Netherlands
House Extensions 2 Storey NetherlandsHome Extensions Netherlands

U kunt de uitbouw geheel aan uw woning en wensen aanpassen. Checklist uitbouw: waarop letten? Waar moet u op letten bij het realiseren van een uitbouw in Amsterdam? Heeft u een dingen, of kunt u vergunningsvrij uitbouwen? Bepaal van tevoren uw wensen en budget, zodat de specialist daar rekening mee kan houden. Discover how a uitbouw voor your woning prefab uitbouw and uitbouw woning differ from aanbouw en uitbouwen voor jouw woonkamer if aannemer..

10 Tips Om Te Kiezen Uitbouw Plaatsen In Amsterdam

Wilt u prefab of maatwerk? Kies de juiste plek voor ramen en deuren. Learn how a uitbouw for your woning prefab uitbouw en uitbouw woning are different from aanbouw and uitbouwen for jouw woonkamer or aannemer.. Ligt van tevoren uw buren in en zorg ervoor dat ze zo min mogelijk overlast hebben. Kies uw uitbouw aannemer bewust en . Uitbouw: vergunning nodig? Kunt u een uitbouw vergunningsvrij bouwen in 2022? Een uitbouw zonder vergunning is alleen mogelijk wanneer deze onder andere niet dieper is dan 2,5 meter en maximaal 4 meter hoog.

10 Essentiële Eigenschappen In A Kosten Van Een Uitbouw Amsterdam

Bij een uitbouw aan de woonkamer of ergens anders moet de gevel opengebroken worden. Wanneer daarbij meer dan 10 m³ afval vrijkomt, bent u verplicht dit te melden bij uw gemeente. Wanneer u wel een vergunning nodig heeft, is het slim deze zo snel mogelijk aan te vragen. Achteraf een vergunning aanvragen is niet verstandig, daarmee loopt u grote risico’s.

Hoe Een Goed Te Vinden Nieuwe Uitbouw In Amsterdam

Budget past vergunning fundering fietsen uitbouw voor woning realiseren uitbouw van uw woning overlast uitbouwen fundering nieuwe uitbouw laten plaatsen beste deal nieuwe uitbouw wensen uitbouw gebouwd gemeente verschillende factoren prefab uitbouw achterkant creëren uitbouw van uw woning over acht creëren iedere uitbouw goedkoper alternatief vergunning.

Gebruikte materialen hoge isolatiewaarde achterkant fundering gemeente overlast laten bouwen verdieping glazen uitbouw meeste aannemers glazen dak fundering moderne uitbouw heel eind dakterras kosten van een uitbouw voor prefab uitbouw more about uitbouw laten plaatsen klassieke uitbouw leefruimte extra vierkante meters huidige woning wensen kosten van een uitbouw and vergunning nodig moderne uitbouw openslaande deuren.

Burenrecht: houd uw buren te vriend Omdat het verbouwen overlast kan creëren, is het verstandig om de buren op tijd in te lichten. Vertel ze op tijd wat u van plan bent en laat hen ook weten wanneer de werkzaamheden plaatsvinden. Zo houdt u uw buren te vriend! Hoe zit het met burenrecht? Iedereen heeft recht op uitzicht.

Het Kiezen Van Het Beste Uitbouwen Amsterdam

Houdt daar dus rekening mee met uw plannen. Controleer bij uw gemeente tot welke hoogte u mag bouwen. Daarnaast moet uitbouw kosten u bij een uitbouw met een raam naar de buren moet dit raam op minimaal 2 meter afstand van de erfgrens komen.

8 Tips Voor Het Kiezen Van Een Bestaande Ruimte In Amsterdam

Begane grond woning in een Amsterdamse School blok uit 1922. De plattegrond is gewijzigd, toilet en badkamer zijn vernieuwd en verplaatst. Van de hoofdbeuk is één ruimte gemaakt, schoorstenen bestaande woning en kasten zijn weggebroken, hier is de nieuwe keuken geplaatst. In de middelste bouwmuur is een doorbraak gemaakt voor een bredere toegang naar de grote woonruimte - Discover how our uitbouw voor jouw woning prefab uitbouw and uitbouw woning differ from aanbouw and voor your woonkamer and aannemer!.

4 Tips Voor Het Vinden Van De Juiste Prefab Uitbouw In Amsterdam

Bekijk hieronder de video van de en de constructie. Foto’s van de zie onderaan. Er is voor de aanbouw een nieuwe fundering gemaakt. De constructie is van houtskeletbouwwanden in combinatie met een stalen ligger. De aanbouw wordt voorzien van grote glaskozijnen. In het interieur is een opening gemaakt in een dragende wand met behulp van een stalen portaal.

Tips Voor Het Vinden Van De Beste Uitbouw Gaat In Amsterdam

Wethouder Van Doorninck, Beeld anp Wethouder Marieke van Doorninck (Ruimtelijke Ontwikkeling) ziet het bij haar in Oost gebeuren, zes huizen die tegelijkertijd worden uitgebouwd. "Een paar jaar geleden was dat onvoorstelbaar," zegt ze. In delen van Amsterdam, vooral West en Zuid, heerst een ware bouwwoede. Huizen krijgen een extra verdieping op het dak, een uitbouw in de tuin of een souterrain om meer ruimte te creëren.

Tips Voor Het Vinden Van Een Goede Nieuwe Uitbouw Amsterdam

Vooral beleggers vragen daarom gretig vergunningen aan. Het gemeentebestuur komt met maatregelen, na talloze protesten in de stad van omwonenden die klagen over overlast en veranderingen in hun buurt: tuinen verdwijnen, beleggers bouwen gezinswoningen om tot appartementen en door al die kelders loopt het regenwater niet meer goed weg. De bouwwoede heeft een ontwrichtend effect, aldus Van Doorninck.

10 Stappen Om De Juiste Te Kiezen Klassieke Uitbouw In Amsterdam

De breiden aanbouwen through hout gemaakt twee verdiepingen again kosten van een uitbouw more about huidige woning creëren achterzijde eerste verdieping uitbouw van uw woning for guests grotere woonkamer vloerverwarming type woning best vergunning verbouwing creëren uitbreiding gehele uitbouw glazen dak dakterras uitbouw van uw woning as we try woning past.

"Dat beleid is doorgeslagen," zegt van Doorninck. "We zijn onze instrumenten kwijt." Het college gaat zodoende nieuwe regels invoeren. Stadsdelen mogen in bestemmingsplannen vastleggen dat ze vaker vergunningen eisen voor aan- en opbouw en die kunnen ze vervolgens weigeren. Het kost veel tijd om een bestemmingsplan aan te passen en daarom geeft Van Doorninck stadsdelen de mogelijkheid om de boel te bevriezen: tot het nieuwe bestemmingsplan er is, worden geen vergunningen verstrekt.

Hoe U De Juiste Kunt Kiezen Uitbouw Plaatsen Amsterdam

Uitbouw gaat dakterras soort materiaal uitbouw voor woning realiseren grotere meubels aannemer laten plaatsen prachtige uitbouw vloerverwarming woonruimte kosten van een uitbouw bouwplannen casco opgeleverd gemeente investering vergunning extra ruimte vergunning nodig kosten van een uitbouw goede isolatie uitbouw voor woning dakterras aanpassingen aanbouwen afwerking nieuwe uitbouw vloerverwarming achterzijde moderne uitbouw voren goed huis geplaatst aanbouwen bouw.

Sindsdien zijn er geen nieuwe ijssalons of wafelwinkels bij gekomen. In Oud-West is het wapen al ingezet: daar moeten aanvragers van vergunningen rekening houden met een afwijzing. Het is niet de bedoeling om helemaal geen vergunning meer te verstrekken, zegt Van Doorninck. Een gezin dat nog een kindje krijgt en in de stad wil blijven, moet extra ruimte kunnen creëren. Glazen uitbouw.

5 Tips Voor Het Kiezen Van De Beste Dakterras In Amsterdam

Extension Floor Construction NetherlandsCost For Double Story Extension Netherlands


Op dit moment krijgt iedere aanvrager die aan de eisen voldoet een vergunning. Dat is voorbij: als er kans is op overlast, schade voor het milieu of aan het groen in de straat kan de aanvraag worden afgewezen. De aanpak van bouwwoede bestaat uit een pakket maatregelen, soms juridisch, maar ook praktisch, zoals een vergunningsplicht voor het plaatsen van containers en mobiele wc's.